Liikelahjat, mainoslahjat ja giveaway-tuotteet - yli 23000 tuotetta!

Turvallisuus & ensiapu

Heijastavat tuotteet

Heijastavat tuotteet omalla logolla

Heijastavat tuotteet, kuten heijastin omalla logolla, led valo painatuksella tai heijastinliivi yrityksen väreissä, löydät aina Give Awayn laajasta valikoimasta. Kun siis haluat asiakkaidesi ja työntekijöidesi erottuvan joukosta tyylikkäästi, me pidämme huolen yrityksesi näkyvyydestä myös vuoden pimeimpänä aikoina. Sinun tulee vain valita omat suosikkisi heijastintuotteidemme valikoimasta, niin me hoidamme kaiken muun puolestasi!

Heijastin omalla logolla, heijastinliivi tai led valo painatuksella? Valitse sinä oma suosikkisi! 

Mainoslahja heijastin on yksi niistä tuotteista, joka jää arjessa käyttöön ja tulee aina tarpeeseen. Kaiken lisäksi sillä voi pelastaa jopa henkiä ja se jos mikä, antaa aihetta kiitollisuuden velan kasvattamiseen. Kun siis kalenteriin on merkittynä messut tai jokin muu tärkeä tapahtuma, kannattaa harkita heijastavien mainoslahjatuotteiden jakamista. Niitä kun on mukava ja helppo jakaa, eikä tuotteiden hinnatkaan päätä huimaa. 

Tilaa yritysilmeen mukaiset heijastavat tuotteet nyt Give Awayltä

Olipa siis hakusessa millaiset heijastavat tuotteet tahansa, aina turvaliiveistä välkkyviin led-valoihin saakka, me autamme sinua suunnittelemaan aina huippu tyylikkään ja yrityksenne brändin mukaisen tuotteen! Näin ollen jäät näkyviin asiakkaidesi arkeen sekä erotut eduksesi pimeällä, suoraan potentiaalisten kohderyhmien silmien edessä.